Parfüm için karakterinizde tamamlayıcı bir unsur ve kendinizi bir tanıtma aracı diyebiliriz. Bir parfüm bir insanın adeta imzası. Parfüm seçimi oldukça zor ve biraz kafa karıştırıcı bir durum. Kış aylarında kokuların hızlı dağılıyor olması parfüm seçimlerinde daha dikkati olmamızı gerektiriyor. İşte size 2023’ün dikkat çeken beş kadın parfümü.

Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic Forte EDP

Canlı fesleğen ile birleşen sandal ağacının sıcaklığı ve vanilyanın lezzetli tonuyla altın bir mandalina olan Mandarine Basilic Forte’u keşfetmeye ne dersiniz?

 

YSL Libre Le Parfüm EDP

Yves Saint Laurent Libre’in ikonik kokusu sıcak ve baharatlı notalarla yeniden yorumlandı. Bu ailenin en yoğun kokusu Libre Le Parfum lavanta, portakal çiçeği ve nadir bulunan safran akoru ile zenginleştirildi.

 

Viktor&Rolf Good Fortune EDP

Good Fortune, rezene ve centiyana çiçeğinin simyası ile açılarak canlandırıcı bir üst nota oluşturuyor. Yasemin süperfüzyonu kokunun kalbini ele geçirerek kadifemsi kokular oluştururken, Madagaskar’dan etik yollarla elde edilen Burbon Vanilya sakince alt notada yer alıyor.

 

Jimmy Choo I Want Choo Forever

Kadınsılık ve çekiciliğe övgü niteliğindeki I Want Choo Forever, unutulmaz bir geceye imza atıyor. Üst notasında; Sulu Gül, Orta notasında; Siyah Kiraz, Alt notasında ise Yosun Akoru bulunuyor.